10 нояб. 2012 г., 11:40

Привидение 

  Поэзия » Любовная
1252 0 4

Привидение

 

Ела във нощите ми,

влез на пръсти,

от сянката ти

няма да се плаша,

нали позната ми е от отдавна,

на нея мога вечно 

да се давам.

Поседни във мрака

и ме съзерцавай,

целувай ме по клепките

със твоя поглед,

погали ме по косите

със сетивност само

и си представи,

че пак сме двама.

Всяка вечер

в сънищата свои

аз те каня,

поискам те

и ти във миг

се появяваш,

а щом запаля лампите, изчезваш

и в стаята е Самотата.

© Триб Трибс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??