Женкар от първа класа,
сърцето ми открадна ти.
Играч с фалшива маска
се погуби сам в своите лъжи.
Преследваш само ти жените
и ограбваш техните мечти.
Гледаш ме право в очите,
а пак не виждаш моите сълзи.
Убиец си за мене,
задето душата ми срина до основи.
Ще я градя аз дълко време
и ще спра сълзите свои.
Не ме лъжи отново,
привикнала съм към това.
Ще се изградя наново,
независимо през какво ще вървя.
P.S. Стихчето не е написано за моите чувства, просто ми хрумна идеята. :)
© Пламена Добрева Все права защищены