Nov 30, 2007, 5:18 PM

Привикнала съм към това 

  Poetry » Love
621 0 10
 

 

Женкар от първа класа,

сърцето ми открадна ти.

Играч с фалшива маска

се погуби сам в своите лъжи.

 

Преследваш само ти жените

и ограбваш техните мечти.

Гледаш ме право в очите,

а пак не виждаш моите сълзи.

 

Убиец си за мене,

задето душата ми срина до основи.

Ще я градя аз дълко време

и ще спра сълзите свои.

 

Не ме лъжи отново,

привикнала съм към това.

Ще се изградя наново,

независимо през какво ще вървя.

 

 

P.S. Стихчето не е написано за моите чувства, просто ми хрумна идеята. :)

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??