14 февр. 2009 г., 12:00

Привличане 

  Поэзия » Любовная
757 0 4

Привличане

 

Когато ти си точен до болка,
а аз – нестандартно различна,
разпиляна от вятъра,
ние пак сме заедно.
В различни посоки теглим хомота,
но в триъгълната рамка
пак сме двамата.
Когато връхлитат ни бурите зли,
а дъждовете поройни
ни влачат
на различни страни,
отново в дълбокия вир
се събираме -

две сили  различни,
но силно привличащи се
по пътеките стръмни
или пък по правия друм.
Не можем
един без друг
да вървим!

                                       

© Цветана Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??