Душата ти е крепост непристъпна,
осеяна със тайни ме зове,
примамва ме, а после ме отдръпва,
със страст докосва ме, отблъсква ме с ръце.
Във паяжина ме оплита цяла,
невиждащи със теб са моите очи,
на чувствата и сетивата се предавам,
привличам те, привличаш ме и ти.
Играта е изкусна и красива,
разбужда в мене сладостни мечти.
Желая те, харесвам те не крия,
харесвам те, такъв какъвто си . . .
добър и гневен, нежен и жесток
това си ТИ, такъв те искам -
с лице на ангел-дявол светлоок....
Ела,вземи ме, близостта ти чакам,
но само ти помни едно,
раниш ли ме, сърцето си раняваш,
а любене е дума за любов.
© Малита Малита Все права защищены