5.03.2009 г., 6:36 ч.

Привличане 

  Поезия » Любовна
520 0 1

Душата ти е крепост непристъпна,

осеяна със тайни ме зове,

примамва ме, а после ме отдръпва,

със страст докосва ме, отблъсква ме с ръце.

Във паяжина ме оплита цяла,

невиждащи със теб са моите очи,

на чувствата и сетивата се предавам,

привличам те, привличаш ме и ти.

Играта е изкусна и красива,

разбужда в мене сладостни мечти.

Желая те, харесвам те не крия,

харесвам те, такъв какъвто си . . .

добър и гневен, нежен и жесток

това си ТИ, такъв те искам -

с лице на ангел-дявол светлоок....

Ела,вземи ме, близостта ти чакам,

но само ти помни едно,

раниш ли ме, сърцето си раняваш,

а любене е дума за любов.

© Малита Малита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • добър стих - облечен в кич- как ти е струва??? докато проникнем до същността...отблъсква определено!
Предложения
: ??:??