Приятел
Преди години аз те срещнах,
за мен ти бе съседката отсреща.
след време мой наставник стана,
въведе ме в професията желана.
Измина време, диплома аз взех.
И... стана ти мой шеф.
С годините успяхме да се опознаем.
Приятелството ни като в любовна връзка
кали се в огън и във лед,
но днес със сигурност
аз мога да призная -
пред теб глава да наведа
и мой Приятел
с главна буква да те нарека!
посветено на Ани
04.02.2009 г.
© Анна Петрова Все права защищены
За мен приятелката ми е истинско богатство,
оазис сред пустинята-живот,
щастлива съм от нашето приятелство
и искам то да продължи до гроб!