Приятелство ако можеш ти намери,
защото е скъпо и трудно в тез дни.
На приятел се прави всеки почти,
а ножове забива отзад и боли.
Приятел е този, който винаги ще ти даде
и никога той не ще те предаде,
този, който загрижен ще е
и ще иска от твоите тревоги да те отърве.
„Приятели” сигурно имал си много
и зад гъба ти с теб са се отнасяли строго.
Това са хора използващи отново,
на тях съвестта им не тежи като олово.
Но ти не се предавай, продължавай, търси,
приятел можеш да намериш истински ти
и живота си с теб да сподели
и никой от вас никога другия да не нарани.
© Габриела Николова Все права защищены