31 янв. 2008 г., 07:40

Приятел 

  Поэзия » Другая
555 0 3

Неувяхнали рози още дишат в очите ни,

неживели усмивки още устните парят.

Пак се срещнахме. Не, не изтривай сълзите ми -

те са малки прашинки от спомен изгарящ.

 

Знам, отново ще трябва да кажем "Довиждане",

за последен път, може би? Мисля, че не.

Ти живееш отдавна отляво в гърдите ми.

Ех, приятелю стар, добър ден!

© Николай Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??