10 окт. 2017 г., 20:31

Приятел 

  Поэзия » Любовная
485 0 1

Труден човек е. 

Може да се сърди с дни наред и ако не я потърсиш, тя няма да се обади. 

Защото знае, че е права. 

Почти винаги права, сякаш безгрешна. 

С начумерен поглед. 

Сякаш го прави, за да се зарадваш до полуда, когато я видиш усмихната. 

Сега усмихната, след 5 минути мрачна. 

Със сърце от камък изглеждаща, ала душата ѝ чиста. 

С труден характер, неразгадаем, дори странен. 

Но опознаеш ли я – достойна. 

За доверие, за подкрепа за приятел. Достойна за обичане е!

© Пламена Сотирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??