17 февр. 2011 г., 21:37

Приятел ми бъди 

  Поэзия » Другая
730 0 3

Спри!...

И приятел ми бъди!
Стига сълзи само извинявай!...

Всеки ден се чудя защо приятел си ми ти!?...
Да ме използваш ли??
Да си играеш с чувствата ми??
Спри!...

Да ме използваш ти!
Спри!...

Да си играеш с чувствата ми!...
Спри да ме мразиш и приятел ми бъди!...

Без повече да казваш извинявай!...
Без да се скараме дори!

Спри и приятел ми бъди!!...
В труден момент съм аз сега,

а ти ми се смееш зад гърба!!
Спри!...
Приятел, от който се нуждая, ми бъди
и моля те, прости ми ти!!...

© Алекс Пелс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??