Спри!...
И приятел ми бъди!
Стига сълзи само извинявай!...
Всеки ден се чудя защо приятел си ми ти!?...
Да ме използваш ли??
Да си играеш с чувствата ми??
Спри!...
Да ме използваш ти!
Спри!...
Да си играеш с чувствата ми!...
Спри да ме мразиш и приятел ми бъди!...
Без повече да казваш извинявай!...
Без да се скараме дори!
Спри и приятел ми бъди!!...
В труден момент съм аз сега,
а ти ми се смееш зад гърба!!
Спри!...
Приятел, от който се нуждая, ми бъди
и моля те, прости ми ти!!...
© Алекс Пелс All rights reserved.