5 февр. 2007 г., 17:45

Приятел = Предател 

  Поэзия
5576 0 7
Аз чакам тебе в тъмното и гасна,
простряла силно двете си ръце.
Надявам се злината да угасне,
да сгрея с обич твоето сърце.

Готова съм на всичко да избавя
усмивката, душата ти, умът!
От тебе имам нужда и забравям,
че ти си ме ранила някой път.

Но ето - празнотата ме поглъща
и аз все чакам, казвам си: "Ще дойде!".
Безпомощно глава едва обръщам
и викам тихо твоя лик на помощ.

И шепна само името ти - Болка!
А ти не идваш - ти, добър приятел!
И ехото умря, а ти си спомен.
Довиждане, обичах те, предател!

© Велина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??