12 июл. 2022 г., 10:23

Приятели 

  Поэзия » Другая
173 1 1

 

Само как си минават годините,

сякаш беше вчера когато...

Кръвта си споделяме с роднините,

а с приятелите – душата.

 

Колко вино (и джин) изпихме със вас,

колко много само се смяхме –

през зъби, през сълзи и напук, и на глас...

Градихме, рушихме, живяхме!

 

Колко пораснаха вече децата,

създадохме хора прекрасни!

А колко са млади още сърцата,

само на обич израснахме...

 

И сега на вас, верните,

дето останахте

даже след лютата зима,

и, дори паднали,

мене изправяхте,

благодаря, че ви има!

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??