4 мая 2006 г., 18:46

Приятели 

  Поэзия
1029 0 3
Тръгвам си от тук, приятели,
оставям ви да се борите натам!
Аз отпадам от играта,
отпадам и оставам сам!

Аз зная, че след месец,
може би след два,
ще забравите  за мен,
ще забравите и всичко от преди това!

Но аз в сърцето си ще ви запазя,
като старо писмо от първия любим
и зная - всеки ден, щом в спомените пак нагазя,
ще ви виждам всички до един -
усмихнати и ведри,
как смехът ви звучен пак кънти,
ще срещам погледите нежни
и ще чувам как душата ми тъжи!

Ще се надявам всичките да сте щастливи
и да таите в себе си добро!
Живота си да не похабите
в името на нещо зло!

Как искам в тежкия живот,
поне веднъж, някой от вас
да се сети за моя силует
и да промълви на глас:

"Как ми липсва? Виж, пусто е сега!"

Но не, вие веч не помните ни кой съм  аз,
ни, че нявга бил съм там, сред вас!

© Майа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??