10 мар. 2011 г., 09:40

Приятели 

  Поэзия » Другая
581 0 1

Почувстваш ли един ден болка,

сякаш всичко друго се руши.

Обезверяваш се и не вярваш на никой.

Смяташ, че всички говорят само лъжи.

Лицето ти се напоява от сълзи,

но поводът не е приятен, 

защото знам, че истински боли.

Но тогава светът наистина се преобръща

и виждаш само приятелски очи,

защото те единствено до теб остават,

когато най-много страдаш ти!

Затова не се отчайвай и помни,

истински приятели са тези, 

които гледат през твоите очи!


© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??