27 сент. 2008 г., 09:20

Приятели 

  Поэзия » Любовная
554 1 1
Приятели

Приятели, каквото и това да значи -
да бъдем прями и приятелска любов,
за мене непосилни тез задачи
за тебе те са пропаст не, а малък ров.

Аз падам там, не ми достига
ни сила, нито толкова мечти,
макар в живота всичко се постига,
безкрайно много вече ме боли.

Но аз не искам да те имам вече,
за мен си просто спомен жив,
върви, свободен си далече
да търсиш друга ти да нараниш.


                                     02.23 ч
                                     26.09.2008

© Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??