Sep 27, 2008, 9:20 AM

Приятели 

  Poetry » Love
555 1 1
Приятели

Приятели, каквото и това да значи -
да бъдем прями и приятелска любов,
за мене непосилни тез задачи
за тебе те са пропаст не, а малък ров.

Аз падам там, не ми достига
ни сила, нито толкова мечти,
макар в живота всичко се постига,
безкрайно много вече ме боли.

Но аз не искам да те имам вече,
за мен си просто спомен жив,
върви, свободен си далече
да търсиш друга ти да нараниш.


                                     02.23 ч
                                     26.09.2008

© Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??