3 авг. 2013 г., 22:43  

Приятели мои 

  Поэзия » Философская
898 0 5

Години през нас преминават,

a ние през спомени тичаме,

едничка морална отвара

и шанс да запазим душите си…

 

На времето в малки пътеки

се срещаме с хора различни…

Не всеки във тъмното свети…

Не всяко сърце днес обича…

 

Въпроси и хора, съдби и раздели,

Междинно е само сегашното…

Приятели мои, не сте отлетели,

аз пазя ви там, в безвъзвратното!

© Елена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??