Години през нас преминават,
a ние през спомени тичаме,
едничка морална отвара
и шанс да запазим душите си…
На времето в малки пътеки
се срещаме с хора различни…
Не всеки във тъмното свети…
Не всяко сърце днес обича…
Въпроси и хора, съдби и раздели,
Междинно е само сегашното…
Приятели мои, не сте отлетели,
аз пазя ви там, в безвъзвратното!
© Елена Костадинова Всички права запазени