16 июн. 2011 г., 10:32

Приятели завинаги 

  Поэзия » Другая
625 0 0

И все някога приятелите се разделят,
дори да имат още много да споделят.
Към своя път, аз зная, всеки ще поеме
и даже да не му е време.
Ще кажат "сбогом" и ще се прегърнат,
ще тръгнат и ще се обърнат.
А срещнат ли се през някое лято,
ще си спомнят с радост дните,
когато са играли на най-различни игри
през онези щастливи детски дни.

© Ивелина Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??