ПРИЯТЕЛКА
Омагьосан кръг е за някои животът,
за други е просто съдба.
За теб, моя вярна приятелко,
той е птица с ранени крила.
Ти от живота искаше всичко.
Той пък направи си с тебе шега.
Завъртя те в кръг омагьосан
и те обрече да бъдеш сама.
Но не вярвай на тази магия.
Ти си силна, дори и сама.
Излекувай крилете на птицата
и ще дойде при теб любовта!
© Иван Иванов Все права защищены