Mar 18, 2008, 10:53 AM

Приятелка 

  Poetry » Other
701 1 1
 

ПРИЯТЕЛКА

 

Омагьосан кръг е за някои животът,

за други е просто съдба.

За теб, моя вярна приятелко,

той е птица с ранени крила.

 

Ти от живота искаше всичко.

Той пък направи си с тебе шега.

Завъртя те в кръг омагьосан

и те обрече да бъдеш сама.

 

Но не вярвай на тази магия.

Ти си силна, дори и сама.

Излекувай крилете на птицата

и ще дойде при теб любовта!

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Правилно! Трябва вяра и надежда.Поклон пред приятелството.
Random works
: ??:??