8 июл. 2008 г., 11:25

Приятелка 

  Поэзия
994 0 1

Имах аз приятелка добра,

която ми помагаше в беда,

но веднъж една злочеста съдба

ни раздели със таз приятелка една.

 

Аз търсех я във тъмнина и в мрак

с надеждата, да я намеря пак

и да й кажа, че за нищо на света

със нея няма да се разделя.

 

Но търсех я и не можах да я намеря,

и чаках вест да чуя аз за нея,

и плаках дни и нощи безутешно аз,

но не я намерих в онзи час.

© Елена Овчарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??