8 сент. 2006 г., 11:53

Приятелки 

  Поэзия
720 0 7

Приятелки прекрасни аз си имам,

и с тях не можеш да скучаеш.

Заедно с тях да се събирам,

е щастие, искам да го знаеш!

Приятелството наше е безценно.

Не съдиме за  минало и грешки,

а даваме ръка и устремено,

минаваме през огън и вихрушки.

Искам някък си да им покажа,

колко значат те за мене!

И нямам думи да изкажа,

благодарности, че са до мене!

© Людмила Нилсън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??