Приятелки прекрасни аз си имам,
и с тях не можеш да скучаеш.
Заедно с тях да се събирам,
е щастие, искам да го знаеш!
Приятелството наше е безценно.
Не съдиме за минало и грешки,
а даваме ръка и устремено,
минаваме през огън и вихрушки.
Искам някък си да им покажа,
колко значат те за мене!
И нямам думи да изкажа,
благодарности, че са до мене!
© Людмила Нилсън All rights reserved.
Сега ме върна във времето, когато започнах да пиша и ме напушва на смях, но ми е мило всичко!