12 апр. 2020 г., 05:24

Приятелска ръка 

  Поэзия » Любовная
623 2 3

Защо усещаш,

когато душата ми страда,

прегърната във своята самота

и бързаш ръка приятелска

да ми протегнеш

и да премахнеш моята тъга.

А аз свита на кълбо пак плача.

Тъй тежко е да си сама

без силно мъжко рамо,

без прегръдка,

без човешка топлина.

А ти разсмиваш ме

и караш ме да плача

да чувствам живота

със всичките си сетива.

Ти даваш ми приятелска подкрепа,

но в нощите оставам си сама,

съвсем сама със своята самота…

© МД Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да, супер! Орион е любимото ми съзвездие. Бетългейзи е слънцето на моята планета. Тя е червен гигант, но скоро ще се превърне в супер нова...
Предложения
: ??:??