Не харесвам зелени очи,
а с такива ме гледаш отсреща.
Днес кафето ми страшно горчи...
И да знаеш, това не е среща!
Просто двамата пием кафе
и облизваме старите рани...
И със теб ли постъпиха зле?
С мене също. Какво да се прави?!
Значи, теб те предаде любов?!
Мен приятелски нож ме посече.
И кърви всеки ден, всяка нощ,
не издържам на болката вече.
Виждам, също и теб те боли,
ала знай, на любов се прощава,
но приятел, когато ранѝ,
цял живот тази рана остава.
© Керанка Иванова Все права защищены