Приятелството свято е,
не забравяй ти!
То трябва да се пази
като собствените ни души!
Приятелю, незабравим,
аз те обичам,
аз те пазя в моята душа,
както ти мен в твоята душа!
Пази го и ти
като мен!
То е важно,
то е свято, като нас.
Приятелю, незабравим,
аз те обичам,
аз те пазя в моята душа,
както ти мен в твоята душа!
© Анна Все права защищены