Напразно хвърли
Мрежата рибарска
Тайнството да уловиш
Водата на прилива ми виж
Отлива ми опознай
Планината по-ясна
Oт поле се вижда знай
В росата на дребните радости
Сърцето намира утеха
Приятелството...
Не е утъпкана пътека
Приятелят когато замълчи
Вслушай се в сърцето му
Недей скърби
Безмълвна радост усети
В нея се гмурни...
Ако не се удавиш
Се ободри
© Любомир Деничин Все права защищены