Aug 25, 2011, 11:11 PM

Приятелство 

  Poetry
856 0 6


 

Напразно хвърли

Мрежата рибарска

Тайнството да уловиш

Водата на прилива ми виж

Отлива ми опознай

Планината по-ясна

Oт поле се вижда знай

В росата на дребните радости

Сърцето намира утеха

Приятелството...

Не е утъпкана пътека

Приятелят когато замълчи

Вслушай се в сърцето му

Недей скърби

Безмълвна радост усети

В нея се гмурни...

Ако не се удавиш

Се ободри

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??