Любов ли е?! Любов - отчаяние!
Когато в очите парят сълзи...
Любов ли е или тежко страдание,
когато в душата се стелят мъгли?!
Любов ли е?! Любов - оправдание!
Когато устни изричат лъжи...
Любов като старо издание
на отдавна отминали дни.
Любов ли е?! Любов - наказание!
Приют за бездомни души.
Любов, а всъщност далечно изгнание,
сърца заключени зад дебели врати.
Любов ли е?! Любов - изпитание!
Когато всичко свършва, уви!
Любов като рухнало здание
и нестихващи тягостни дни...
© Пламена Владимирова Все права защищены