2 дек. 2022 г., 15:28

Признание 

  Поэзия
257 1 2

Трепти и

подслушва дихания

и сбъдва красиво нощта

надежди, любов, разстояния

и хиляди още неща.

 

От тези, безбрежни и искрени

поливани в смях със тъга

несбъднати още, но истини…

Ах, как се изсипва снега.

 

С мечти нарисувани по леда.

С избухнала вяра в заря.

И да, аз не обичам Коледа,

отдаден я боготворя.

© Бисер Бойчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??