26 сент. 2009 г., 09:53

Призори 

  Поэзия » Другая
786 0 19

Ще дойде утрото - голямо!
В просъница като че ли.
Денят отворен като рана -
така го виждам.
Призори.

Като загадка, като символ,
обвит е хълмовият връх,
във нещо лепкаво и синьо,
навярно синя птича кръв.

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??