18 апр. 2018 г., 00:47

Призори 

  Поэзия » Другая
448 3 4

-  Здравей! Дано не е късно!

-  Не е. Точно си е на време.

   Денят със зората възкръсна...

   Нещо ни носи, нещо ще вземе.

-  Рано ми е за умни мисли.

-  Не, мила. Никога не е рано

   умът своя свят да пречисти,

   като плевели след изорано.

-  Сънят под клепачите ляга...

-  Недей! Не е време за сън.

   Денят след часовника бяга

   и животът ти бяга отвън.

© Калина калина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??