15 февр. 2019 г., 15:18

Призрак III 

  Поэзия
606 3 0

След всеки път когато с теб се разделим,
и кажем си довиждане, до нови срещи.
Жадувам сладки мигове да споделим
и да ме сгряват спомени горещи.

 

Когато в мрака ме оставяш сам,
мечтая си как нощем ти ме посещаваш.
Безплътен призрак под брачният юрган-
с красив и буен огън ме даряваш.

 

Така сънувам чак до сутринта-
потъвам в тоя сладък сън.
Не знаеш как боли  реалността,
когато слънцето изгрее вън.

© Joakim from the grave Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??