Feb 15, 2019, 3:18 PM

Призрак III 

  Poetry
595 3 0

След всеки път когато с теб се разделим,
и кажем си довиждане, до нови срещи.
Жадувам сладки мигове да споделим
и да ме сгряват спомени горещи.

 

Когато в мрака ме оставяш сам,
мечтая си как нощем ти ме посещаваш.
Безплътен призрак под брачният юрган-
с красив и буен огън ме даряваш.

 

Така сънувам чак до сутринта-
потъвам в тоя сладък сън.
Не знаеш как боли  реалността,
когато слънцето изгрее вън.

© Joakim from the grave All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??