8 июн. 2023 г., 20:39

Проблем 

  Поэзия » Другая
182 5 6

Сделката е уредена, 

както казват: втасаха нещата!

Има-няма време 

за проблема в клетка спяща. 

Уж затихне, а избухва!

Хаос в мисли дълго притаени. 

Вавилонски кули рухват 

от вехти търговци построени. 

Мине малко време 

и миналото пак се завръща!

Дявол да го вземе -

някой още търси стара къща...

Нима е бич божи 

или е някаква спотаена болка?

Казусът е сложен. 

Истината е още жива. Но колко?

 

 

© Стойчо Станев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??