Сделката е уредена,
както казват: втасаха нещата!
Има-няма време
за проблема в клетка спяща.
Уж затихне, а избухва!
Хаос в мисли дълго притаени.
Вавилонски кули рухват
от вехти търговци построени.
Мине малко време
и миналото пак се завръща!
Дявол да го вземе -
някой още търси стара къща...
Нима е бич божи
или е някаква спотаена болка?
Казусът е сложен.
Истината е още жива. Но колко?
© Стойчо Станев All rights reserved.