Прегърнах те…
и нежно те притиснах до сърцето си.
Помилва ме…
и вплете във косите ми ръцете си.
Докоснах те…
и слънце във очите ми блести.
Усмихна се,
в любов вълшебна ти ме посвети.
Целуна ме,
впи жадни устни в мойте.
Усетих те,
преплетох пръстите си в твойте.
Погледнах те,
а погледът изпълнен със любов.
Жадуваш ме…
на тялото усетих тръпнещия зов.
Танцуваме…
в най – хубавият танц и аз съм дама.
Вълшебство е,
че ти до мен си, че сме двама.
Огледах се…
и осъзнах , че теб до мен те няма.
Събудих се…
не е реалност, а е сън и е измама.