21 июн. 2007 г., 20:12

Пробуждане 

  Поэзия
431 0 6
 

Пробуждане



Събуди ли се, моя приказна принцесо?

Изпи ли чашката си утринно кафе -

целувка нежна във ухаещо espresso?

Пробуди ли се, мое слънчево дете?

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??