20 сент. 2012 г., 10:35

Пробуждане 

  Поэзия » Любовная
448 0 0



Между учебници и детски пелени

по пътя си към тебе се загубих

и бъдещето си с това погубих.

Дългът към другата ни раздели…

 

Лъжливо бе, но бе така чаровно,

че аз очи затворих и заспах.

И в други мъжки профил теб видях…

Не само разстоянието е виновно.

 

Заради теб отново съм се преродила.

Две мъжки люлки аз люлях.

Далеч от тебе толкова години бях…

Ала от теб не съм се аз отдалечила.

 


Вили Димитрова

© Вили Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??