11 апр. 2008 г., 09:24

Продадена любов 

  Поэзия » Любовная
932 0 9

       Продадена любов

Мълчиш? Кажи ми нещо −

за толкова любов ли ме смени?

След нея само изгорели свещи

и блудкав мирис на жени...

 

Мълчиш... И пусто е във тебе −

за капчици екстаз ме замени!

Сега дойде и мойто време −

Любов да сменям за пари!

 

 

© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??