Apr 11, 2008, 9:24 AM

Продадена любов 

  Poetry » Love
889 0 9

       Продадена любов

Мълчиш? Кажи ми нещо −

за толкова любов ли ме смени?

След нея само изгорели свещи

и блудкав мирис на жени...

 

Мълчиш... И пусто е във тебе −

за капчици екстаз ме замени!

Сега дойде и мойто време −

Любов да сменям за пари!

 

 

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??