10 февр. 2009 г., 18:21

Прогнозата 

  Поэзия » Другая
430 0 1

Кръстопътищата много.

Пътят е един.

Проблемите извират

на Изхода стоим.

Минутите се нижат –

да избереш е нужен миг.

Болки във врата ни дишат.

Избягай…

Избягай със вик.

Викът към Спасителя.

 

А прогнозата

за времето

е кратка и

за мнозина толкова неясна.

Тик-так. Тик-так. Тик…

 

 

© Явор Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??