10 feb 2009, 18:21

Прогнозата 

  Poesía » Otra
432 0 1

Кръстопътищата много.

Пътят е един.

Проблемите извират

на Изхода стоим.

Минутите се нижат –

да избереш е нужен миг.

Болки във врата ни дишат.

Избягай…

Избягай със вик.

Викът към Спасителя.

 

А прогнозата

за времето

е кратка и

за мнозина толкова неясна.

Тик-так. Тик-так. Тик…

 

 

© Явор Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??