Feb 10, 2009, 6:21 PM

Прогнозата 

  Poetry » Other
431 0 1

Кръстопътищата много.

Пътят е един.

Проблемите извират

на Изхода стоим.

Минутите се нижат –

да избереш е нужен миг.

Болки във врата ни дишат.

Избягай…

Избягай със вик.

Викът към Спасителя.

 

А прогнозата

за времето

е кратка и

за мнозина толкова неясна.

Тик-так. Тик-так. Тик…

 

 

© Явор Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??