10.02.2009 г., 18:21 ч.

Прогнозата 

  Поезия » Друга
428 0 1

Кръстопътищата много.

Пътят е един.

Проблемите извират

на Изхода стоим.

Минутите се нижат –

да избереш е нужен миг.

Болки във врата ни дишат.

Избягай…

Избягай със вик.

Викът към Спасителя.

 

А прогнозата

за времето

е кратка и

за мнозина толкова неясна.

Тик-так. Тик-так. Тик…

 

 

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??