Много болка и тъга.
Няма път назад в мъглата.
В свят, лишен от светлина,
губим себе си във мрака.
Небесата, напоени сякаш
с горест от безцветни дни,
се стоварват все върху ни,
чезнат нашите души.
Много студ и тишина,
твърде много сиви спомени.
Пред затръшната врата стоим -
от себе си прогонени.
© Константин Дренски Все права защищены