7 дек. 2007 г., 12:45

Прогрес 

  Поэзия » Философская
1208 0 1

Сам, погубен, ти ще бягаш,
прогрес заразен и ревнив.
И на всички нищо даваш,
грозен, мрачен и ревлив.

Бягаш от дома забравен? Беж!

Сам умираш във забрава,
мразещ, нервен, уморен.
Сам животът те признава,
прогрес забавен, вътре в мен.

Погубил ти живота, с своите ръце,
мразиш себе си и всичко, паднал ти на колене. 

© Ивайло Граматиков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??